O nama

Firma BSP-MGM osnovana je 1985 godine kao porodična firma za proizvodnju metalnog nameštaja. Krajem 90 tih počinje sa proizvodnjom medicinskog programa da bi danas to bio njen glavni i jedini program. Firma se nalazi u Pančevu , gradu na ušću dve reke Dunav i Tamiš, na 17 km od glavnog
grada Srbije, Beograda u pokrajini Vojvodina u Srbiji. Nalazi se na samo  17km od Beograda.  Od Beogradskog aerodroma“Nikola Tesla” udaljeni
smo 45 km, a od rečne luke na Dunavu  u Pančevu – “Luka Dunav”  udaljena je 6 km. Luka u u svom sastavu ima carinski terminal za drumski i rečni saobraćaj.

Firma poseduje profesionalni tim ljudi za proizvodnju, kontrolu kvaliteta, prodaju i servis posle prodaje. Svojim dugogodišnjim iskustvom i stalnim razvojem i sprovođenjem kontrole kvaliteta, stvaranjem kvalitetnog menađžmenta, firma je dobila sertifikat ISO 13485 za kontrolu kvaliteta proizvodnje medicinskih sredstava. Ujedno poseduje i sertifikate ISO 9001 ISO 14001. Firma je posvećena kontroli serija proizvodnje medinskih sredstava:bolničkih kreveta (manuelnih i elektro),dijagnostičkih kreveta, kreveta za transport pacijenata, raznih kolica, stolica za transvuziju i ostalih proizvoda iz svog proizvodnog programa.

Zahvaljujući pouzdanosti proizvoda, rešavanju problema funkcionalnosti proizvoda, stalnom usavršavanju, razumnoj ceni, mogučnosti izrade po zahtevu kupca, firma je postala konkurentna i visoko profesionalna na teritoriji Srbije i van nje. Ponosni smo što se naši proizvodi nalaze u funkciji oćuvanja zdravlja i svoje mesto  našli u vodečim državnim i privatnim zdravstvenim ustanovama. Naša vrata su za Vas uvek otvorena. Očekujemo Vas.

Bozidar Markovic, Preduzetnik